Publicat la: 04.04.2018. 18:15 / 744 views

PROPUNERE DE LA CĂLĂTORI: ACORDAREA DE BILETE ÎN LOC DE ABONAMENT GRATUIT

Reprezentanţii societăţii de transport au transmis către Primăria municipiului Buzău o propunere venită din partea cetăţenilor. Mai exact, se propune o alternativă la abonamentul gratuit pe o linie cu acordarea unui număr limitat de bilete de călătorie valabile pe toate traseele. Propunerea trebuie analizată atât de primar, cât şi de consilierii locali.

autobuze statiiLa sediul societăţii de transport au fost transmise, de către buzoieni, mai multe propuneri cu privire la facilităţile de care ar trebui să se bucure pensionarii din municipiu. Cea care a avut cei mai mulţi semnatari se referă la înlocuirea abonamentelor gratuite pe o linie, cu un număr limitat de bilete de călătorie, valabile pe toate liniile.

Propunerea urmează să fie analizată în dezbatere publică. În cazul în care va fi agreată, ar trebui să fie votată în şedinţă de consiliu local municipal.

Începând cu data de 15 aprilie, la tonetele Trans Bus din oraş va începe eliberarea abonamentelor cu facilităţi pentru pensionari şi elevi, abonamente ce vor fi valabile începând cu data de 1 mai. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!