Publicat la: 13.02.2020. 19:16 / 469 views

PROPUNERE CONTROVERSATĂ. PIAŢA DACIA SAU PIAŢA REVOLUŢIEI 1989?

Pe site-ul Primăriei a fost postat în dezbatere publică un proiect de hotărâre iniţiat de consilierul local Silviu Roşioru. Primarul Constantin Toma a ţinut să le declare jurnaliştilor că ideea nu îi aparţine.

revolutie-1 primaria-buzau-vazuta-de-sus

Încă de când a fost construită, Piaţa Dacia, pavată cu marmură, a devenit un brand al Buzăului iar numele pe care-l poartă nu se va perima niciodată.

Buzoienii sunt invitaţi să-şi exprime opiniile în legătură cu schimbarea denumirii Pieţei Dacia şi să le depună în sediul Primăriei, la Ghişeul Unic, până pe 20 martie.

Proiectul de hotărâre cu caracter normativ va fi supus aprobării consilierilor municipali în şedinţa ordinară a CLM din luna martie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!