Publicat la: 28.10.2016. 17:56 / 2.784 views

PROMOVAREA FOŞTILOR ABSOLVENŢI DE LA „EMINESCU”. ASTĂZI A CONFERENŢIAT CONSULUL EDMOND NEAGOE

Diplomatul Edmond Neagoe de la Consulatul General al României la Cernăuţi a conferenţiat, astăzi, la Buzău. Evenimentul a avut loc în amfiteatrul Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”. Întâlnirea a făcut parte dintr-un proiect de promovare a foştilor absolvenţi de succes ai colegiului, la iniţiativa avocatului Roxana-Mihaela Constantinescu.

eminescu-1Fost absolvent al colegiului, Edmond Neagoe le-a vorbit elevilor de la „Eminescu” despre importanţa unei cariere de succes în domeniul afacerilor externe. După mai mulţi ani de activitate în magistratură, Neagoe a devenit diplomat şi acum este consul în cadrul Consulatului General al României la Cernăuţi.

Elevii au rămas impresionaţi de discursurile invitatului special de astăzi.

Evenimentul de astăzi a fost primul dintr-o serie de promovare a peronalităţilor care au absolvit Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”. Ideea aparţine avocatului Roxana-Mihaela Constantinescu, tot fost elev al unităţii de învăţământ.

Consulul Edmond Neagoe se va implica, în continuare, în demararea de noi parteneriate între unităţile de învăţământ din Cernăuţi şi cele din Buzău. (Mihai Bunăziua)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Multumim din suflet postului TV Campus si redactorului Mihai Bunaziua pentru promptitudinea cu care au raspuns invitatiei noastre. Multumim ca prin intermediul dv ne dati posibilitatea sa popularizam o idee, ce a prins contur, in acest an. Fara sprijinul dv. ecoul acestei mununate intamplari nu ar fi putut fi auzit in municipiul Buzau.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!