Publicat la: 19.06.2017. 18:07 / 2.478 views

PROMOVAREA, DOAR O FORMALITATE. METALUL, VICTORIE LA SCOR, ÎN DEPLASAREA DE LA AMARA

Campioana judeţului este foarte aproape de a-şi adjudeca barajul de promovare. Sâmbătă, în prima manşă, Metalul a dispus clar de CS Amara, cu un sec 4-0. Returul se joacă sâmbătă, de la ora 17.30, pe Arena Cornel Negoescu.

metalul 1Victorie categorică, sambătă după-amiază, pentru Metalul Buzău. Deplasarea de la Amara s-a încheiat cum nu se poate mai fericit pentru elevii lui Vali Stan, care şi-au adjudecat prima manşă a barajului pentru C, cu un sec 4 la 0. După un prim sfert de oră în care buzoienii au fost nevoiţi să facă faţă iureşului ialomiţenilor, Metalul a echilibrat partida, reuşind să-şi impună jocul până la finele partidei. Pe finalul primului mitan, au venit şi primele două goluri, marcatori Iacob şi Lungoci, în minutele 36 şi 39. Eliminarea căpitanului gazdelor din minutul  43 a anulat orice şansă a ialomiţenilor de a reintra în meci.

A doua repriză s-a desfăşurat într-o notă de dominare a Metalului, buzoienii reuşind să mai marcheze de două ori, prin Lungoci şi Păun, în minutele 70 şi 85. Între timp, gazdele au primit un cartonaş roşu, pentru proteste. După victoria din deplasare, returul se anuţă a fi o formalitate, pentru buzoieni.

Cea de-a doua manşă a barajului pentru divizia C se va disputa sâmbătă, pe arena Cornel Negoescu. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!