Publicat la: 31.07.2019. 18:15 / 1.445 views

PROMOŢIA „NICOLAE BĂLCESCU 200”. ABSOLVENŢII DE LA BOBOC AU FOST RIDICAŢI ÎN GRAD

Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” a organizat astăzi pe platoul Dacia, festivitatea de absolvire a promoţiei 2019. Absolvenţii au fost ridicaţi în grad şi au fost repartizaţi la unităţi ale Forţelor Aeriene şi ale Forţelor Terestre. Prin ordinul ministrului Apărării, promoţia 2019 a primit denumirea onorifică „Nicolae Bălcescu 200”

promotie 3Astăzi, pe platoul din faţa Palatului Comunal, a avut loc festivitatea de absolvire şi de ridicare în grad a promoţiei 2019 din Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc.

Comandantul şcolii, comandor inginer Valentin Enache a prezentat onorul şi a dat raportul generalului de brigadă doctor Dragoş Dumitru Iacob, şeful Direcţiei de Instrucţie şi Doctrină din Statul Major al Apărării.

Serviciul religios a fost oficiat de un sobor de preoţi.

Comandantul şcolii, comandorul inginer Valentin Enache, s-a adresat pentru ultima dată absolvenţilor promoţiei 2019.

Denumirea onorifică „Nicolae Bălcescu 200” a fost acordată promoţiei 2019 prin ordin de ministru.

Tot prin ordin de ministru, absolvenţilor promoţiei 2019 le-au fost acordate gradele de maistru militar clasa a V-a şi de sergent.

Emoţiile şi arşiţa au pricinuit mici probleme unuia dintre absolvenţi, care a primit îngrijiri medicale.

Şefii de promoţie au primit plachete, diplome, premii şi alte distincţii militare pentru rezultatele obţinute în timpul şcolii.

Au fost declaraţi şi cei doi şefi de promoţie pe profiluri: maistrul militar clasa a V-a, Ana Maria Drăgan şi sergentul Vincenţiu Anton.

Imnul naţional a fost intonat de toţi participanţii la ceremonia care s-a încheiat cu defilarea corpului militar şi didactic şi a absolvenţilor promoţiei 2019.

Astăzi au fost avansaţi la gradul de maistru militar clasa a V-a 61 de băieţi şi 12 fete şi la gradul de sergent 62 de băieţi şi 9 fete.

În total, 144 de absolvenţi ai Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc vor fi repartizaţi la unităţile Forţelor Terestre şi ale Forţelor Aeriene.  (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!