Publicat la: 29.05.2020. 17:09 / 544 views

PROMOȚIA 2020 A HASDEULUI. CEREMONIE RESTRÂNSĂ PENTRU CONSACRAREA ȘEFULUI DE PROMOȚIE

Astăzi, în cadrul unei ceremonii restrânse, la Colegiul Național ”Bogdan Petriceicu Hasdeu” au fost consacrați absolvenții și șefa de promoție a anului 2020. Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, la ceremonie nu au participat decât câțiva profesori și elevi. Ceilalți absolvenți au putut urmări evenimentul live, pe internet.

hasdeu 3Într-n cadru restrâns, impus de restricțiile cauzate de noul coronavirus, câțiva profesori și elevi din Hasdeu au participat la încheierea cursurilor clasei a XII și consacrarea promoției 2020.

Festivitatea a avut loc în holul principal al Colegiului, în prezența celor doi directori, a șefei de promoție, a dirigintei și părinților săi, dar și a patru colegi, invitați speciali.

Șeful promoției 2020 a Colegiului Hasdeu, care a avut media cea mai mare pe tot parcursul liceului a fost declarată Georgiana Cebic, absolventa a clasei a XII-a E, cu media 9.96.

Georgiana și-a încheiat discursul urându-le succes la examene tuturor colegilor de promoție, care nu au putut fi prezenți ”fizic” la ceremonie.

Cu diploma de absolvent a unuia dintre cele mai prestigioase licee din ţară în bagaje, foştii elevi hasdeeni au şanse serioase de a deveni studenţi de elită, atât în facultăţile din ţară, cât şi oriunde în lume.

Până astăzi, festivitatea a decurs după un ritual propriu, care durează de ani de zile dar, din păcate, anul acesta s-a desfășurat într-un cadru restrâns.

În final, directorul Ionel Banu, conform tradiției hasdeiene, a declarat absolvenți pe elevii claselor a XII-a ai promoției 2020.

Pentru ca toți absolvenții promoției 2020 și profesorii lor să poată participa la festivitate, chiar fără a fi prezenți în liceu, mica festivitate a fost transmisă live pe internet. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!