Publicat la: 30.03.2016. 18:27 / 2.767 views

PROMENADĂ PE BULEVARD. BĂLCESCU RĂMÂNE LOCUL PLIMBĂRILOR DE WEEK-END

În şedinţa de mâine a Consiliului Local Municipal ar fi trebuit să fie supus aprobării aleşilor locali un proiect de hotărâre pentru redeschiderea circulaţiei auto pe Bălcescu. Se pare că buzoienilor nu le-a plăcut ideea de a le fi suprimată promenada de week-end pe bulevard şi şi-au exprimat dezacordul. Iniţiatorul proiectului afirmă că redeschiderea circulaţiei  ar fi fost necesară doar în timpul reabilitării străzii Democraţiei.

Bulevard2Reacţia buzoienilor la auzul veştii că se intenţionează redeschiderea bulevardului N. Bălcescu pentru circulaţia auto a fost extrem de rapidă. Aceştia s-au opus ideii de a se suprima locul lor preferat de promenadă în week-endurile dintre aprilie şi octombrie.

Proiectul de hotărâre care ar fi abrogat o hotărâre de consiliu de acum 11 ani ar fi trebuit să fie supus aprobării în şedinţa de consiliu de mâine.

Faptul că foarte mulţi buzoieni au respins vehement ideea de a se redeschide circulaţia auto pe bulevard sâmbăta şi duminica a convins iniţiatorul proiectului să-l retragă de pe ordinea de zi.

Acesta a afirmat că propunerea sa nu a fost înţeleasă corect şi că ar fi fost vorba doar de o perioadă de timp limitată în care s-ar fi dat drumul la circulaţie pe bulevard.

În curând, strada Democraţiei va intra în reparaţii capitale, atât la carosabil, cât şi la trotuare, iar traficul va fi suprimat pe perioada lucrărilor. Din acest motiv, s-ar putea aglomera excesiv străzile Spiru Haret şi Traian Vuia.

În concluzie, buzoienii vor putea ieşi, cu mic cu mare, la promenada de sfârşit de săptămână pe bulevardul Bălcescu, care va fi al lor în întregime de la Prefectură până la poarta Crângului.

(Corneliu Floriceanu)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!