Publicat la: 18.10.2018. 18:12 / 2.962 views

PROIECT PENTRU VIITORUL LICEENILOR DIN PĂTÂRLAGELE. „TRAVERSĂM FRONTIERELE PRIN INTERMEDIUL MASS-MEDIEI ŞI AL TEATRULUI”

Proiect Erasmus+ extrem de important pentru elevii Liceului Teoretic Radu Vlădescu din Pătârlagele. Unitatea de învăţământ este partener, alături de Polonia, Bulgaria şi Italia, în cadrul proiectului „Traversăm frontierele prin intermediul Mass-mediei şi al teatrului”. În aceste zile, la Pătârlagele s-a desfăşurat a doua întânire din cadrul proiectului la care au participat elevi şi profesori din cele 4 ţări. Oaspeţii s-au bucurat de căldura cu care au fost primiţi, dar mai ales de activităţile desfăşurate împreună.

blazoane 4 blazoane 7

„Traversăm frontierele prin intermediul mass-mediei şi al teatrului” este numele proiectului Erasmus+ implementat de o unitate de învăţământ din Polonia şi care are ca parteneri liceenii şi dascălii de la Radu Vlădescu din Pătârlagele, dar şi elevi şi profesori din Italia şi Bulgaria.

În aceste zile, a avut loc la Pătârlagele cea de-a doua întâlnire din cadrul proiectului, iar elevii şi profesorii au organizat activităţi prin care elevii să se cunoască, să relaţioneze şi să facă schimb de informaţii cu privire la sistemul de învăţământ, dar şi la preocupările şi viaţa tinerilor din cele 4 ţări. O zi specială a fost cea în care partenerii proiectului au mers la Casa cu Blazoane de la Chiojdu, unde au desfăşurat activităţi educative şi s-au bucurat de frumuseţile locului.

Toţi liceenii implicaţi în proiect s-au declarat încântaţi de experienţa ultimelor zile.

Profesorii şi conducerea Liceului Teoretic Radu Vlădescu din Pătârlagele sunt extrem de deschişi către astfel de proiecte şi recunosc faptul că  îşi pun o amprentă pozitivă asupra evoluţiei adolescenţilor implicaţi.

În proiectul „Traversăm frontierele prin intermediul Mass-Mediei şi al teatrului” sunt implicaţi 8 profesori şi 72 de elevi din cele 4 ţări. Următoarea vizită va avea loc în ianuarie în Bulgaria, iar ultima, în luna mai în Italia. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!