Publicat la: 15.03.2017. 18:18 / 1.177 views

PROIECT PENTRU TRANSPORTUL URBAN. SE PROPUNE CUMPĂRAREA DE AUTOBUZE NOI

Consilierul independent Constantin Ionescu a depus la Primăria Municipiului Buzău un proiect de hotărâre privind achiziţionarea de către municipalitate a unui număr de 30 de autobuze noi. Ionescu este de părere că numai aşa societatea de transport va deveni atractivă pentru buzoieni.

autobuz statieReînnoirea parcului auto prin achiziţionarea a 30 de autobuze cu normă de poluare Euro 6. Aceasta este propunerea consilierului independent Constantin Ionescu pentru municipalitate. El a depus în atenţia colegilor de consiliu local un proiect de hotărâre în acest sens pentru a fi promovat pe ordinea de zi a următoarei şedinţe de consiliu local municipal.

Consilierul independent Constantin Ionescu este de părere că odată înnoit parcul auto, buzoienii vor alege în număr mare să circule cu autobuzele. În acest fel s-ar reduce poluarea, iar traficul nu ar mai fi atât de aglomerat.

Consilierul Constantin Ionescu susţine că finanţarea acestui proiect s-ar putea face prin accesarea de fonduri europene. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!