Publicat la: 19.02.2020. 19:28 / 466 views

PROIECT NOU AL CONSILIULUI JUDEŢEAN. ASISTENŢĂ MEDICALĂ GRATUITĂ PENTRU PERSOANELE DE ETNIE ROMĂ

Un parteneriat între DGASPC și Crucea Alb-Galbenă, cu girul Consiliului Județean, va duce la implementarea unui program de asigurare de asistență medicală cetățenilor de etnie romă. Proiectul este finanțat cu bani europeni.

crucea alb galbenaLa nivelul județului Buzău s-a creat un parteneriat între DGASPC și Crucea Alb-Galbenă, în urma căruia, cu finanțare europeană, se va pune la punct un program de sprijinire a persoanelor de etnie romă ce au nevoie de asistență medicală.

În cadrul proiectului se vor asigura servicii de asistență medicală persoanelor care au suferit intervenții chirurgicale și care trebuie să primească ajutor specializat.

Crucea Alb-galbenă oferă servicii medicale gratuite la domiciliu decontate prin Casa de Asigurari.
Pacientul are dreptul la ingrijiri medicale la domiciliu 90 zile/an, fiind necesara o recomandare de la medicul specialist la externarea din spital, din ambulatoriu sau de la medicul de familie. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!