Publicat la: 10.02.2020. 19:13 / 444 views

PROIECT MODIFICAT. PASAJUL CFR VA FI TERMINAT PÂNĂ ÎN VARA

Preluarea pasajului CFR de la Gara Buzău de către Primărie a fost aprobată într-o ședință anterioară a Consiliului Local Municipal. Săptămâna trecută a fost semnat contractul de folosire gratuită a pasajului subteran pentru ca acesta să poată fi reparat pe banii contribuabililor.

pasaj gara 2 pasaj 2

În ședința de mâine, consilierii locali vor vota unele modificări aduse proiectului inițial referitor la reabilitarea și modernizarea pasajului subteran.

Pe lângă reabilitarea construcției va fi refăcut și sistemul de colectare a apelor pluviale, sistemul de iluminat și vor fi instalate camere de supraveghere video.

Toate aceste lucrări suplimentare au condus la modificarea indicatorilor tehnico-economici care, la rândul lor, vor avea efect asupra contractului de executare.

Pe lângă reabilitarea construcției, va fi refăcut și sistemul de colectare a apelor pluviale, sistemul de iluminat și vor fi instalate camere de supraveghere video.

Pasajul a fost preluat în comodat de Primărie, care va suporta toate cheltuielile de reabilitare și modernizare și care va asigura și întreținerea acestuia timp de 5 ani.

Conform contractului de execuție, Urbis este obligat să dea pasajul ”la cheie” buzoienilor până cel târziu în luna august a acestui an. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!