Publicat la: 10.07.2018. 18:41 / 1.588 views

PROIECT DE SUFLET DESFĂŞURAT LA ŞCOALA NR.11. LOR LE PLACE ŞCOALA…CHIAR ŞI VARA

Deşi pare greu de crezut, sunt dascăli şi elevi cărora le place şcoala…. chiar şi vara. Proiectul  implementat la Şcoala numărul 11 se numeste  Şcoala de vară. În acest an participă 36 de dascăli şi 30 de elevi voluntari şi nu mai puţin de 50 de copii defavorizaţi, ai căror părinţi nu îşi permit să îi trimită într-o tabără de recreere.

scoala vacanta 2Activităţi sportive, ateliere de olărit sau acţiuni de deprindere a tehnicilor de supravieţuire se desfăşoară în aceste zile în cadrul unui proiect implementat la Şcoala 11 din municipiul Buzău. Şcoala de Vară a ajuns la a doua ediţie şi reuneste 36 de dascăli şi 30 de elevi. În cadrul proiectului, 50 de copii defavorizaţi participă la activităţi de relaxare şi de socializare.

Pe parcursul acestei săptămâni, copiii sunt implicaţi în activităţi specifice celor desfăşurate în taberele de recreere, vor servi masa şi vor avea parte chiar şi de o excursie. Elevii sunt bucuroşi că îşi fac prieteni noi, iar despre exigenţa profesorilor, ne-au mărturisit că pe timpul vacanţei a mai dispărut.

Coordonatoarele proiectului, Ticuţa Iftime şi Veronica Grozavu, şi-au propus şi au şi reuşit să adune în jurul şcolii de vară dascăli inimoşi şi sponsori dornici să bucure zilele de vacanţă ale elevilor. De asemenea, reprezentanţii Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei au întins o mână de ajutor pentru ca proiectul să fie şi în acest an o reuşită. (Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. elena spune:

    felicitări organizatorilor, sponsorilor și participanților. Le dorim copiilor o vacanță de neuitat !

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!