Publicat la: 28.09.2020. 18:15 / 271 views

PROIECT DE EXTINDERE. CAB VA PRELUNGI REŢEAUA APĂ-CANALIZARE ÎN PARCUL TINERETULUI

Compania de Apă va prelungi rețelele de apă și canalizare în Parcul Tineretului. Extinderea va permite amplasarea de noi grupuri sanitare în parc și construirea unei stații de pompare pentru apele uzate. De asemenea, viitoarele construcții noi din zonă vor beneficia de alimentarea cu apă potabilă și de canalizare.

tineretului 3 drum tineretului 3

Compania de Apă Buzău are în proiect prelungirea rețelei de apă și canalizare în Parcul Tineretului.

Extinderea rețelelor de apă și canalizare va permite instalarea a două noi grupuri sanitare în apropierea sediului Hidroelectrica și spațiul verde de lângă  Aleea pescarilor.

În interiorul bazei sportive de la Ștrand va fi construită și o stație de pompare pentru apele uzate și debitele suplimentare rezultate din dezvoltarea zonei de agrement.

Împreună, cele două investiții pe fonduri guvernamentale vor costa peste 34 milioane de euro.

Proiectul de hotărâre a fost supus aprobării în ultima ședință a Consiliului Local Municipal din 16 septembrie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!