Publicat la: 02.11.2017. 19:23 / 1.331 views

PROGRAM NOU PENTRU UNELE TRASEE TRANS-BUS. MODIFICĂRI ADUSE ORARULUI DAR ŞI FRECVENŢEI AUTOBUZELOR

Modificări ale orelor de plecare şi o frecvenţă sporită pentru unele trasee din oraş, dar şi din Mărăcineni. Asta vizează noul program de transport public ce va intra în vigoare pe 6 noiembrie. Modificările nu sunt spectaculoase, dar au fost făcute la cererea cetăţenilor, mai ales a celor care încep programul de muncă foarte devreme.

autobuze 2Moficările aduse programului de transport public au fost făcute în urma unor sesizări ale buzoienilor, dar şi în urma unor analize şi a monitorizării traseelor. Zona Industriala a municipiului a fost una dintre primele vizate. Autobuzele de pe traseul 3 vor pleca din staţia de pe Strada Pinului cu un sfert de oră mai devreme, pentru a le înlesni buzoienilor din zonă să ajungă mai devreme la serviciu.

Schimbări de orar vor fi şi pe traseul 10. Frecvenţa sosirilor în staţii va fi de optsprezece minute, în timpul săptămânii, pentru ca în weekend să fie păstrată cea de 22 de minute. Pentru a veni în sprijinul navetiştilor de la schimbul 2, autobuzele Trans-Bus vor avea orar prelungit astfel că ultimul autobuz va pleca spre Săpoca, din zona 111, la 23.15 şi va ajunge în comuna buzoiană în jurul orei 24.

Recent, autobuzul 3 şi-a extins traseul către podul de la Mărăcineni şi opreşte în faţa unui centru de bricolaj unde a fost amenajată o nouă staţie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!