Publicat la: 03.07.2019. 18:10 / 592 views

PROGRAM CONVENABIL, PENTRU HC BUZĂU. “LUPII” VOR EVITA GRANZII, ÎN PRIMELE ETAPE ALE CAMPIONATULUI

Program convenabil, pentru elevii lui Eliodor Voica. Buzoienii nu vor juca, în primele etape, cu numele mari ale campionatului. Steaua Bucureşti este prima grupare de tradiţie ce va fi întâlnită de „Lupi”, în etapa a cincea.

handbal baieti hc buzauPrimul eşalon al handbalului masculin îşi va consuma o nouă ediţie, începând din luna august. Sezonul 2019-2020 debutează, conform programului făcut public de federaţia de specialitate, pe 29 august. Se va juca pe acelaşi sistem, destul de contestat de mai multe echipe, cu play-off şi play-out. Din fericire pentru echipa buzoiană, programul meciurilor din Liga Zimbrilor este relativ convenabil, în sensul că „Lupii” nu vor întâlni niciunul dintre granzi, în primele etape. Primul meci de nivel zero pe care-l vor disputa elevii lui Eliodor Voica este programat în etapa a cincea, când Lupii se vor deplasa la Bucureşti, pentru meciul cu Steaua. În etapa a şasea, la Buzău va veni cea mai bogată echipă din campionat, CSM Bucureşti, pentru ca în interval de câteva zile, HC să se deplaseze la Baia Mare, pentru meciul cu Minaur.

La finele sezonului, primele opt clasate vor disputa play-off-ul, în timp ce grupările situate pe locurile 9-14 vor juca în sistem play-out, pentru menţinerea în Liga Zimbrilor.

Sistemul de punctaj al play-outului a rămas neschimbat, în ciuda faptului că a fost criticat de mai toţi conducătorii de club din handbalul românesc, dar şi de tehnicieni. Cele şase echipe din play-out vor fi despărţite la finele întrecerii de doar cinci puncte, indiferent de câte victorii sau înfrângeri vor acumula de-a lungul sezonului regulat. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!