Publicat la: 29.11.2017. 19:24 / 2.204 views

PROFESORII ÎŞI PRIMESC BANII. DOBÂNZILE SE VOR ACORDA PÂNĂ LA SFÂRŞITUL ANULUI

Primarul Constantin Toma  a convocat o şedinţă „de îndată” a Consiliului Local Municipal. Pe ordinea de zi a figurat la punctul 1 proiectul de rectificare a bugetului local. Odată cu aprobarea acestuia, cadrele didactice din oraş vor avea posibilitatea să-şi încaseze drepturile băneşti până la sfârşitul anului în curs.      

profesori siteŞedinţa „de îndată” a Consiliului Local Municipal a fost convocată în special pentru aprobarea proiectului de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2017.

Pe ordinea de zi a mai figurat şi un proiect de hotărâre pentru acordarea Trofeului Winter Cup de anul acesta.

Deoarece competiţia nu va mai avea loc, proiectul a fost scos de pe ordinea de zi.

Consilierii municipali au aprobat în unanimitate rectificarea bugetară, dând posibilitatea cadrelor didactice din oraş să-şi poată încasa drepturile băneşti cuvenite până la sfârşitul acestui an.

După aprobarea acestui proiect unic rămas pe ordinea de zi, primarul Constantin Toma a anunţat că ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local Municipal din acest an a fost fixată pentru data de 18 decembrie.

Va fi o şedinţă comună la care vor participa ca invitaţi speciali şi consilierii din Soroca.

Primarul i-a îndemnat pe consilierii buzoieni să-şi împrospăteze cunoştinţele de limba rusă pentru a se putea înţelege mai bine cu confraţii lor de peste Prut. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!