Publicat la: 30.10.2019. 19:36 / 1.052 views

PROFESORII DE LA TEHNIC, INTERESAŢI SĂ STIMULEZE MOTIVAŢIA ELEVILOR. FINAL DE PROIECT UTIL LICEENILOR ŞI DASCĂLILOR

Profesorii de la Liceul Tehnic implementează tot felul de proiecte, astfel încât să poată face din predare un act interesant pentru elevi. Astăzi a avut loc conferința de închidere a unui proiect KA1 la care au luat parte 9 profesori care la rândul lor au adus în fața liceenilor tehnici noi de predare și învățare.

proiect tehnic 1 proiect tehnic 2

O parte dintre profesorii Liceului Tehnic au participat în cadrul unui proiect pe fonduri europene la trei întâlniri în state recunoscute pentru sistemul de educație. Au învățat din tehnicile lor de predare și au aplicat la clasă metodele inovative. Astăzi a avut loc conferința de închidere a proiectului.

Profesorii implicați în proiect s-au declarat încântați de deschiderea elevilor dar mai ales a profesorilor din școlile pe care le-au vizitat și au apreciat în mod deosebit tenicile de predare și învățare.

Beneficiarii finali ai proiectului, elevii, au răspuns cu interes noilor tehnici aplicate la clasă și chiar au recunoscut faptul că li se par extrem de interesante.

Obiectivul principal al proiectului a fost implementarea unui set de instrumente și resurse inovative capabile să stimuleze motivația elevilor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!