Publicat la: 01.06.2016. 17:27 / 1.088 views

PROFESORII AU IEŞIT ÎN STRADĂ. 300 DE SINDICALIŞTI BUZOIENI AU PROTESTAT LA BUCUREŞTI

În această dimineaţă, aproximativ 300 de profesori buzoieni au plecat spre Capitală pentru a participa la un miting de protest. Principalele lor nemulţumiri sunt legate de salarizarea din învăţământ. Dacă nici această acţiune nu va avea efectul scontat, profesorii pot bloca anul şcolar în curs.

sindicalisti mitingÎn această dimineaţă, 300 de profesori buzoieni s-au îmbarcat în mijloacele de transport pentru a porni spre Capitală, unde au participat la un miting de protest desfasurat între Piaţa Victoriei şi Palatul Cotroceni.

Problemele pe care profesorii le-au propus spre rezolvare guvernanţilor sunt cunoscute de multă vreme şi ar fi putut fi soluţionate în cea mai mare parte printr-o lege unică de salarizare.

Sindicaliştii sunt hotărâţi să continue pe toate fronturile cu acţiunile de protest, dacă mitingul de astăzi nu va avea efectul scontat.

Coloana de autocare şi microbuze cu profesori din Buzău şi de pe Valea Buzăului, a pornit spre Bucureşti din centrul municipiului.

Pe drum au fost îmbarcaţi şi profesorii din localităţile de pe traseu şi s-au alăturat şi maşinile sosite de la Râmnicu Sărat.

Marşul de protest a fost programat să se desfăşoare între orele 12 şi 14 pe un traseu situat între Piaţa Victoriei şi Palatul Cotroceni. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!