Publicat la: 30.10.2018. 18:10 / 896 views

PROFESORI STRĂINI, ÎN VIZITĂ LA BUZĂU. PROIECT PENTRU REDUCEREA ABANDONULUI ŞCOLAR

Pentru câteva zile, mai mulţi profesori străini au venit la Buzău în cadrul unui proiect de reducere a abandonului şcolar. Ziua de azi a cadrelor didactice partenere a început cu o vizită la Palatul Comunal.

profesori palat 1Primiţi în Sala ”Nicu Constantinescu”, oaspeţii au fost încăntaţi de clădirea Palatului Comunal, prezentată de viceprimarul Ionuţ Apostu.

Profesori din Italia, Grecia, Polonia şi Bulgaria au venit la Buzău în cadrul unui proiect coordonat de Școala “Sf. Apostol Andrei”, având ca scop prevenirea abandonului şcolar.

Cadrele didactice partenere s-au arătat încântate de participarea în proiectul destinat elevilor cu risc de abandon şcolar.

Pentru reprezentanţii Primăriei, întâlnirea de azi a fost şi o ocazie de a promova Buzăul, ca oraş turistic.

La finalul vizitei de azi, toţi profesorii străini i-au oferit viceprimarului cadouri, reprezentând simboluri ale ţărilor sau regiunilor din care ei provin. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!