Publicat la: 15.02.2019. 19:16 / 790 views

PROFESORI NEVOIŢI SĂ PLECE, DUPĂ COMASAREA ÎNTRE “MESERII ŞI SERVICII” CU “NENIŢESCU”

Comasarea între Grupul Şcolar de Meserii şi Servicii şi Liceul “Costin Neniţescu” va aduce probleme pentru mai mulţi profesori, pentru care nu vor mai exista norme întregi de predare. O comisie formată la nivelul Inspectoratului Şcolar a decis lista de cadre didactice nevoite să îşi găsească ore la alte licee.

dobreO analiză a efectelor comasării între cele două unităţi de învăţământ a scos la iveală probleme la catedrele de limba română, matematică, geografie, biologie şi franceză. Potrivit metodologiei, s-a format o comisie de evaluare a profesorilor titulari de la ambele licee.

Comasarea va aduce probleme pentru cinci profesori, selectaţi de comisia specială din cadrul Inspectoratului Şcolar.   

Pentru unele cadre didactice va exista posibilitatea predării în alte şcoli din oraş sau de la ţară. 

Cel mai afectat de comasarea celor două licee va fi corpul profesoral de la Liceul “Costin Neniţescu”. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!