Publicat la: 11.10.2017. 17:58 / 533 views

PROBLEMA NAVETIŞTILOR, REZOLVATĂ CU FORŢA. UNII ÎNCĂ SE AVENTUREAZĂ PE PODUL DE CALE FERATĂ

Amenzile usturătoare au determinat transportatorul privat de persoane să suplimenteze cursele de la Vadu Paşii către oraş şi retur. Odată cu introducerea autobuzelor de la Trans Bus pe acelaşi traseu, problema navetiştilor ar urma să fie rezolvată în totalitate. Situaţia a fost iscată după demararea lucrărilor la podul de la Vadu Paşii, zonă declarată interzisă pentru pietoni. Cu toate acestea, zilnic, pentru a ajunge în oraş, mai mulţi cetăţeni se aventurează pe podul de cale ferată.

pod vadu pasii lucrari 2 autobuz vadu pasii

Microbuzele şi autobuzele de pe ruta Vadu Paşii – Buzău şi retur ajung cu o frecvenţă mai mare în staţii. De asemenea, la orele de vârf, navetiştii, fie muncitori, fie elevi, sunt preluaţi cu mijloace de transport dublate. Este o consecinţă a numeroaselor controale efectuate recent de Consiliul Judeţean, verificări ce s-au finalizat cu 4 amenzi a câte 10.000 de lei pentru singurul transportator privat care operează pe acest traseu.

Astăzi, patru muncitori lucrau la decopertarea asfaltului de pe scheletul metalic.

De la demararea lucrărilor la Vadu Paşii, pietonii nu mai pot merge pe pod.vadu pasii pod feroviar 1

De altfel, pe partea dinspre sat, înainte cu sute de metri de şantier, au fost montate o barieră şi indicatoare cu circulaţia interzisă.

În realitate, însă, în fiecare zi, mai mulţi cetăţeni se încumetă să traverseze podul de cale ferată.

Problema transportului pentru navetişti ar putea fi rezolvată în totalitate, odată cu introducerea pe traseu a autobuzelor de la Trans Bus. Este o chestiune de zile, spun autorităţile.

Soluţia prelungirii traseului către Vadu Paşii pentru cursele Trans Bus va fi aceeaşi aplicată în cazul transportului efectuat de ani buni pe ruta Mărăcineni – Săpoca, prin extinderea asocierii între oraşul Buzău şi comunele beneficiare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>