Publicat la: 20.03.2019. 19:15 / 337 views

PROBA DE FOC A SIMULĂRII. TESTAŢI LA MATEMATICĂ SAU ISTORIE

Peste 5.000 de tineri buzoieni au susţinut, astăzi, încă un test scris în cadrul simulării examenului de bacalaureat. Viitorii absolvenţi de liceu au avut proba obligatorie a profilului, la matematică sau istorie.

simulare bac proba 2Considerată cea mai grea, proba obligatorie la matematică sau istorie a fost un test util, mai ales pentru elevii care vor avea examenul adevărat din această vară.

Elevii de clasa a XI-a au intrat mai relaxaţi în sălile de examen, unii dintre ei ieşind după două din cele trei ore alocate rezolvării subiectelor.

Simularea bacalaureatului va continua mâine, doar pentru elevii de clasa a XII-a. Ei vor susţine proba la alegere a profilului sau specializării. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>