Publicat la: 27.06.2018. 18:33 / 1.006 views

PROBA DE FOC A BACALAUREATULUI. 170 DE ABSOLVENŢI AU ABSENTAT DE LA EXAMEN

Aproape 2.500 de absolvenţi au susţinut, astăzi, a doua probă a bacalaureatului. Au avut testare la matematică sau istorie, în funcţie de profilul studiat. 170 de candidaţi au absentat de la examen. Un tânăr a fost eliminat, după ce a fost prins cu copiuţe.

bac istorie 2Proba obligatorie a profilului a fost încă un episod al examenului maturităţii. Cei mai mulţi dintre absolvenţi, aproape 1.400, au susţinut testare la matematică.

La istorie, peste o mie de candidaţi au fost provocaţi să scrie despre perioada comunistă.

Un absolvent a fost eliminat din examen, după ce a fost prins copiind. De la proba de azi au lipsit 170 dintre cei înscrişi iniţial la examen.

Bacalaureatul se va încheia mâine, cu proba scrisă la alegere a profilului şi specializării. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!