Publicat la: 21.08.2017. 18:26 / 938 views

PROBĂ CU REPETIŢIE, LA ROMÂNĂ. 75 DE CANDIDAŢI AU ABSENTAT DE LA EXAMEN

A doua sesiune a examenului de bacalaureat a început astăzi, cu proba scrisă la limba şi literatura română. La cele trei centre de examen din judeţul Buzău au fost aşteptaţi 435 de absolvenţi. Mulţi dintre ei au ieşit mulţumiţi din săli, declarând că au avut parte de subiecte mai uşoare faţă de cele de la prima sesiune.

bac toamnaPentru a doua oară în această vară, sute de tineri absolvenţi de liceu au trecut prin testarea scrisă la limba şi literatura română. După ce au luat note sub 5 la prima sesiune, astăzi au intrat, din nou, în examen.

De la prima probă scrisă a bacalaureatului au absentat 75 de candidaţi. Examenul în cele trei centre din judeţ s-a desfăşurat fără incidente.

Miercuri, urmează a doua probă scrisă, cea obligatorie a profilului, la matematică sau istorie. 506 de absolvenţi s-au înscris la această testare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!