Publicat la: 13.07.2017. 18:08 / 953 views

PRO ŞI CONTRA PARCĂRILOR CU PLATĂ. PROIECTUL ESTE ÎN DEZBATERE PUBLICĂ

Proiectul regulamentului de organizare şi funcţionare a sistemului de parcări publice a fost supus dezbaterii publice până pe 18 august. Încă din start, proiectul a stârnit nemulţumirea unora dintre buzoieni care, odată cu aplicarea lui, vor fi obligaţi să scoată bani din buzunar pentru parcări. Tarifele propuse sunt mai mari în zona centrală a oraşului şi cresc progresiv, în funcţie de intervalul orar şi de durata staţionării.        

masini parcate 1Printre acţiunile pe care trebuie să le întreprindă Primăria Buzău pentru a putea obţine aproximativ 31,15 milioane de euro, repartizaţi municipiului nostru se numără şi un regulament al parcărilor publice.

Proiectul a fost postat pe site-ul primăriei pentru a fi supus dezbaterii publice înainte de a fi introdus pe ordinea de zi a Consiliului Local Municipal.

Proiectul a devenit nepopular încă de la debut.

Deja, primele reacţii adverse au început să apară, unele dintre ele venind chiar din rândul celor care vor participa la vot.

Silviu Roşioru, consilier municipal PSRo, se declară din start împotriva tarifelor propuse în proiect şi consideră neoportună decizia.

Pentru amenajarea parcărilor cu plată vor fi alocaţi aproximativ 4 milioane de euro.

Primarul Toma presupune că valul de dezaprobări provine, în primul rând, de la angajaţii Primăriei, care ocupă majoritatea locurilor de parcare din jurul Palatului Comunal.

Uneori, nemulţumirile exprimate capătă conotaţii mai puţin civilizate, adresate direct edilului şef.

Buzoienii au posibilitatea să-şi exprime opţiunile vizavi de regulamentrul pentru parcările publice şi de tarifele propuse de administraţia locală până la 18 august.

După această dată, vor fi aduse modificările survenite în urma dezbaterii publice şi, după trecerea prin CLM, Regulamentul ar putea fi pus în practică, probabil, din primăvara următoare. (Corneliu Floriceanu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Dan spune:

    După o analiza temeinica,s-au găsit vinovații de serviciu.
    Angajații primăriei?!
    Ce primar stupid in gândire!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!