Publicat la: 31.10.2018. 18:59 / 1.386 views

PRO ROMÂNIA SE EXTINDE. S-A DESCHIS FILIALA DE LA NEHOIU

Pro România a făcut ieri primii paşi penru a ajunge în atenţia electoratului din Nehoiu. De ieri, partidul are o nouă filială în cel mai nordic oraş din judet. La inaugurarea organizaţiei locale a participat şi fostul vicepremier Daniel Constantin, în calitatea sa de prim vicepreşedinte la nivel naţional.

partid nehoiu 1La deschidere au participat, de la centru, Daniel Constantin, în calitatea sa de prim vicepreşedinte, fost vicepremier şi ministru al agriculturii în Guvernul Ponta, şi Giani Croitoru, secretar general adjunct al PRO România. Coordonator al Văii Buzăului a fost desemnat Doru Muzgoci, fost consilier judeţean.

Daniel Constantin a prezentat punctele bifate la primul Congres al PRO România. Fostul vicepremier a pus accent pe faptul că tânăra formaţiune politică îşi propune, în primul rând, activitatea în slujba cetăţenilor fără renunţarea la principii.

La finele întâlnirii cu noii colegi din Nehoiu, reprezentanţii partidului au declarat că principalul scop pe care şi-l propun este revigorarea din punct de vedere economic a Văii Buzăului.

De asemenea, Pro România şi-a propus să devină un jucător important pe scena politică din judeţul Buzău. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>