Publicat la: 21.02.2020. 18:48 / 1.296 views

PRO ROMÂNIA, CAMPANIE DE RACOLARE, LA BUZĂU. SUNT AȘTEPTAȚI ATÂT DE LA PSD, CÂT ȘI DE LA PNL

Liderii PRO România Buzău anunță că sunt în plină campanie de înregimentare de membri de la alte partide. Ușa este deschisă pentru toți, cu o singură condiție: să nu fie penali.”  

pro romaniaAstăzi, liderii locali ai PRO România au organizat o conferință de presă, pentru a anunța că mai mulți membri PSD, unii dintre ei aleși locali, au decis să se înscrie în partidul lui Ponta și că, în perioada următoare, vor exista și alte mișcări de trupe dinspre social-democrați, dar și din tabăra liberalilor buzoieni. În acest context, șefii de la PRO România au precizat că ușa partidului este deschisă, cu excepția celor care au probleme penale.

Potrivit liderilor organizației, din ce în ce mai mulți buzoieni aleg să se înscrie în Pro România.

Până acum, cea mai importantă înregimentare la PRO România Buzău este a fostului prefect Carmen Ichim, care a anunțat că va candida la alegerile locale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!