Publicat la: 23.09.2016. 17:42 / 916 views

PRINŞI CU SUBSTANŢE INTERZISE. DOI TINERI, IDENTIFICAŢI DE POLIŢIA LOCALĂ

Pe zi ce trece, tot mai multe cazuri de tineri prinşi că se droghează sau sub influenţa susbstanţelor interzise, sunt depistate pe străzile din Buzău. Poliţiştii locali au descoperit doi tineri, unul care deţinea astfel de substanţe, iar altul care deja consumase. Unul dintre ei se afla în curtea unui liceu din Buzău, iar altul a fost găsit pe stradă de un poliţist local aflat în timpul liber. Ambii au fost duşi la sediul Poliţiei municipiului pentru cercetări.

etno-2Un fenomen îngrijorător tinde să ia amploare la nivelul municipiului Buzău. Tot mai mulţi tineri sunt prinşi în locuri publice că au consumat sau deţin substanţe interzise.

Un astfel de caz s-a înregistrat în curtea unui  liceu din Buzău, unde un adolescent  a fost prins cu astfel de substanţe asupra sa. Poliţiştii locali care efectuau serviciul de pază la şcoală au fost cei care l-au prins.

Tot un poliţist local, dar aflat în timpul liber, a identificat un alt tânăr pe o stradă din Buzău după ce acesta consumase substanţe interzise.

Ambii tineri au fost duşi la Poliţia Municipiului Buzău pentru a se stabili despre ce substanţe este vorba şi de unde le-au procurat. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!