Publicat la: 06.09.2019. 17:47 / 699 views

PRIMUL MECI DE ACASĂ AL LUPILOR, UN FIASCO. HC BUZĂU A PIERDUT ASEARĂ CU 23 LA 28

Surpriză neplăcută pentru amatorii de handbal prezenţi, aseară, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi. HC Buzău a fost surclasată de CSM Focşani, pierzand la cinci goluri diferenţă, 23 la 28. Moldovenii au tranşat în favoarea lor momentele cheie.

hc 1Dacă prima repriză a fost una echilibrată, a doua jumătate a meciului a aparţinut în întregime oaspeţilor. Elevii fostului vicecampion european Dalibor Cutura s-au desprins la 3 goluri în minutul 22, moment în care buzoienii n-au reuşit să mai intre în joc.

Lipsa de inspiraţie pe faza de atac şi faptul că noile achiziţii nu s-au integrat pe deplin au fost, în opinia lui Eliodor Voica cauzele infrangerii.

Cu şase puncte din tot atâtea posibile, CSM Focşani a urcat pe prima treaptă a clasamentului Ligii Zimbrilor.

Etapa viitoare, buzoienii se vor deplasa în Moldova, pentru meciul cu CSM Bacău, una dintre adversarele din play-out-ul sezonului trecut. Partida se va disputa pe 14 septembrie, de la ora 18. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!