Publicat la: 21.05.2018. 18:22 / 1.150 views

PRIMUL GONG. A ÎNCEPUT FESTIVALUL „BUZĂU IUBEŞTE TEATRUL”

Sâmbăta s-a ridicat cortina la Teatrul „George Ciprian” pentru primul spectacol din cea de-a 15-a ediţie a festivalului buzoian „Buzău iubeşte Teatrul!” Preşedintele Consiliului Judeţean a deschis oficial festivalul, care a debutat cu comedia „Capcană pentru un bărbat căsătorit”. Încă din prima seară, sala teatrului a fost arhiplină iar spectatorii au intrat în jocul interactiv cu actorii, care au coborât de pe scenă printre rânduri.      

piesa 2Şi anul acesta, la sfârşit de primăvară Buzăul este capitala teatrului.

Cea de-a 15 ediţie a festivalului „Buzău iubeşte teatrul” a fost deschisă oficial de preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, la invitaţia directorului Teatrului „George Ciprian”, Gina Chivulescu.

Adrian Găzdaru, Directorul Festivalului, a subliniat că faima Buzăului, ca iubitor de teatru, a depăşit de mult hotarele judeţului.

Festivalul a debutat cu o comedie care i-a cucerit pe spectatori şi care i-a implicat pe aceştia, printre hohote de râs, în jocul actorilor.

Actorii Lucian Ghimişi, Cosmin Seleşi, Alexandra Velniciuc, Cristian Boeriu, Raluca Ghervan, Alexandru Prica şi Vlad Ianuş, nu numai că au coborât în sală ci i-au atras în piesă şi pe spectatori.

Urmează o săptămână de teatru, atât la teatrul „George Ciprian”, cât şi şi la Cafeneaua Artiştilor, iar copiii vor avea spectacole cu marionete în aer liber. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!