Publicat la: 16.09.2020. 18:28 / 968 views

PRIMUL ELEV ÎN IZOLARE. 10 CAZURI NOI DE CORONAVIRUS, LA BUZĂU

Primul caz aparte, de la începutul anului școlar, la Buzău, după ce tatăl unui elev a fost diagnosticat cu coronavirus. Copilul a intrat în izolare la domiciliu. Dacă elevul va fi depistat pozitiv, întreaga clasă va sta acasă două săptămâni. Între timp, cifra noilor îmbolnăvirilor din județ se menține scăzută.

elev 1Și astăzi avem raportate puține cazuri noi, la nivelul județului Buzău. Autoritățile din sănătate anunță că zece persoane au fost diagnisticate cu COVID, în ultimele 24 de ore. D.S.P a mai înregistrat două decese. Este vorba despre două persoane vârstnice, decedate la secția de Pneumologie a Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Între timp a apărut o situație aparte la o unitate de învățământ din municipiul Buzău. Un elev, prezent doar în prima zi de școală, a intrat în izolare la domiciliu după ce tatăl său a fost confirmat cu coronavirus. În cazul în care copilul va prezenta simptome va fi testat, iar dacă rezultatul va fi pozitiv, întreaga clasă va sta în izolare acasă timp de două săptămâni. (Mihai Bunăziua)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!