Publicat la: 23.08.2019. 19:07 / 596 views

PRIMUL DERBY PENTRU GLORIA. BUZOIENII JOACĂ LA TG. MUREŞ CU U. CLUJ

Primul examen mai dificil, pentru elevii lui Ilie Stan. Gloria joacă duminică, la Tg. Mureş, cu Universitatea Cluj, una dintre favoritele la promovare, în opinia specialiştilor. Clujenii au terenul suspendat, din cauza incidentelor din tribune, de la barajul cu Hermanstadt. Partida va fi difuzată în direct, de un post cu acoperire naţională.

gloriaDupă un început în trombă, cu 3 victorii din tot atâtea posibile, Gloria se află în faţa primului examen serios, în Liga a II-a. Buzoienii vor disputa derbiul eşalonului secund, contra Universităţii Cluj, una dintre cele mai bine cotate echipe din a doua divizie. Dacă Gloria are un start de campionat excelent, clujenii au dezamăgit, după ce au pierdut cu CSM Reşiţa şi FC Argeş.

În plus, clujenii nu vor beneficia de avantajul terenului propriu, partida disputându-se la Târgu Mureş. Universitatea are încă terenul suspendat, după incidentele din dubla de baraj din iunie, cu Hermanstadt.

O singură problemă de lot are Ilie Stan, Chipirliu, unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti de la Gloria fiind accidentat. Buzoienii au plecat azi de dimineaţă, către Târgu Mureş iar meciul se va disputa duminică, de la ora 15.30.

Partida va fi transmisă în direct, de o televiziune cu acoperire naţională. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!