Publicat la: 13.04.2018. 18:26 / 806 views

PRIMUL ASFALT. ÎNCEPE ASFALTAREA TUTUROR STRĂZILOR DE PĂMÂNT

Săptămâna viitoare, firma de construcţii care a câştigat licitaţiile pentru asfaltarea celor 43 de străzi de pământ din Buzău va demara lucrările. Încă de luni, pe toate străzile din cele 5 loturi vor începe, concomitent, lucrările de pregătire pentru turnarea covorului asfaltic. Termenele de finalizare a tuturor străzilor din obiectivul de investiţii al Municipalităţii sunt cuprinse între 5 şi 12 luni.      

asfaltare 2Astăzi a fost lansat oficial obiectivul de investiţii al Municipalităţi care se referă la reabilitarea străzilor neasfaltate din Buzău.

Cele 43 de străzi care nu au mai fost asfaltate niciodată până acum, au fost împărţite în 5 loturi iar lucrările vor începe, concomitent, pe fiecare dintre ele încă de săptămâna viitoare.

De luni, vor fi demarate operaţiunile de pregătire a străzilor pentru turnarea covorului asfaltic.

Cele 5 loturi de străzi au termene de finalizare a lucrărilor cuprinse între 5 şi 12 luni.

Aşadar, cel mai târziu în luna aprilie a anului viitor, toate cele 43 de străzi care fac parte din proiectul Primăriei, ar trebui să fie asfaltate.

Termenul de garanţie în care constructorul este obligat să remedieze orice defecţiune survenită după recepţionarea lucrărilor este de 5 ani. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!