Publicat la: 07.06.2017. 18:07 / 1.256 views

PRIMUL ASFALT. ALEEA PLOPILOR ÎŞI VA MERITA NUMELE

Încă o stradă dintre cele trei pregătite pentru asfaltare este aproape de inaugurare. Pe Aleea Plopilor s-a turnat deja primul strat de asfalt pe una dintre benzi şi se lucrează în paralel şi la balastarea trotuarelor. Strada va fi inaugurata pana la sfârşitul acestei luni.

aleea plopilorDupă ce carosabilul şi trotuarele de pe strada Rahovei au fost asfaltate, iar pe Viilor se mai lucrează încă la trotuare, a început asfaltarea şi pe Aleea Plopilor.

Societatea Urbis Serv se ocupă de carosabil iar Prestcom va finaliza trotuarele.

Prin eforturile celor două firme ale Municipalităţii, riveranii de pe strada Aleea Plopilor se vor putea bucura pentru prima dat[ de asfalt.

În paralel cu strada Aleea Plopilor, Prestcom execută lucrări de infrastructură în cartierul Prelungirea Orizont. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!