Publicat la: 29.10.2020. 19:41 / 304 views

PRIMELE PROIECTE APROBATE. NOII CONSILIERI CLM AU INTRAT ÎN PÂINE

A doua zi după ședința de constituire a noului Consiliu Local Municipal, primarul a convocat prima ședință extraordinară de îndată. Consilierii au aprobat în unanimitate proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi, care stabilește componența celor 5 comisii de specialitate ale Consiliului. Unul dintre consilieri a solicitat, fără succes, să facă parte din două comisii.

clm extra 1La prima ședință a noului CLM, convocată de îndată de primarul Buzăului, consilierii locali au aprobat și componența comisiilor de specialitate.

Unul dintre consilierii din opoziție s-a autopropus pentru a face parte și dintr-o a doua comisie, pe considerentul că ar putea aduce un plus de valoare acesteia.

Propunerea consilierului local din partea Alianței USR Plus a fost supusă aprobării și a fost respinsă cu votul majorității.

Componența celor 5 comisii de specialitate a fost aprobată în unanimitate de cei 19 consilieri municipali prezenți. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!