Publicat la: 06.12.2018. 19:16 / 631 views

PRIMELE CADOURI DE MOŞ NICOLAE. LA MONTEORU, COPIII AU PRIMIT DARURI DE LA CJ

Aseară, în noul parc din staţiunea Sărata Monteoru, copiii din comuna Merei au fost primii care au primit cadouri de Sfântul Nicolae. Ocrotitorul copiilor şi-a trimis colaboratorii de la Consiliul Judeţean, care le-au împărţit copiilor daruri dulci. Cei prezenţi s-au bucurat de aprinderea luminilor festive dar şi mai mult de minunatul foc de artificii cu care a fost întâmpinat Moşul.      

monteoru 1Preşedintele Consiliului Judeţean, împreună cu primarul comunei Merei  au împărţit aseară la Monteoru primele cadouri de Moş Nicolae.

Împreună cu copiii care au venit la bradul de Crăciun din noul parc al staţiunii, aceştia au numărat ultimele secunde până la aprinderea iluminatului festiv.

Elevii şcolii gimnaziale din Merei au susţinut apoi un mic recital de colinde şi cântece de iarnă, după care, toţi cei prezenţi au numărat încă o dată secundele pentru a da startul unui impresionant foc de artificii.

Copiii nu şi-au putut dezlipi privirile de pe cerul străluminat de focuri bengale, la fel cu cei maturi, cărora frumuseţea momentului le-a smuls exclamaţii de uimire.

De trei ani, startul sărbătorilor de iarnă se dă la Monteoru şi se doreşte ca întâlnirea cu Moş Nicolae să se transforme într-o tradiţie.

La finalul întâlnirii, copiii au primit cadourile dulci de Moş Nicolae care, anul acesta şi-a uitat nuieluşele acasă.

Niciunul dintre copii nu a rămas fără cadou şi s-au grăbit cu toţii spre casele lor pentru că Moş Nicolae a trecut peste noapte să le pună în ghetuţe alte daruri pentru cei cuminţi. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!