Publicat la: 30.12.2016. 18:39 / 2.231 views

PRIME PENTRU ŞOMERII CARE SE ANGAJEAZĂ. CEA MAI MARE SUMĂ POATE AJUNGE LA 15.500 DE LEI

primaDe acum încolo, buzoienii aflaţi în evidenţele Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă ce se angajează în anumite condiţii vor beneficia de prime. De exemplu, cei care nu au indemnizaţie de şomaj vor avea un sprijin de 500 de lei, dacă îşi găsesc o slujbă cu normă întreagă pe o perioadă de cel puţin 3 luni.

O altă primă este cea de încadrare şi se acordă pe o perioadă de un an şomerilor care se angajează într-o localitate aflată la o distanţă mai mare de 15 kilometri de domiciliu. Sprijinul poate să ajungă la maximum 55 de lei pe zi, în funcţie de numărul de kilometri parcurşi.

Cea mai mare primă va fi cea de instalare, destinată şomerilor care se angajează într-o localitate situată la o distanţă mai mare de 50 de kilometri faţă de cea de domiciliu şi îşi stabilesc reşedinţa aici.

Primele pentru şomeri au intrat în vigoare luna aceasta, motiv pentru care oficialii AJOFM îi învită la sediu pe cei interesaţi să afle mai multe detalii despre condiţiile de acordare a banilor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!