Publicat la: 13.09.2019. 18:21 / 1.018 views

PRIMARUL TOMA DESPRE ZGOMOTUL DIN DOROBANŢI: “DACĂ ÎNCHIZI FEREASTRA, NU SE MAI AUDE NIMIC”

Telespectatorii Campus TV au semnalat faptul că în cartierul Dorobanţi, în apropiere de PT 4 nu se mai poate locui din cauza zgomotului. De cealaltă parte, primarul Constantin Toma susţine că zgomotul nu este atât de puternic, iar dacă se închid geamurile nu se mai aude nimic. Mai mult decât atât, edilul susţine că a comandat o expertiză care să arate nivelul de zgomot în zonă.

toma la campusZgomot puternic şi trepidaţii timp de 20 de ore din 24. Această situaţie a fost reclamată de buzoienii care locuiesc în zona PT 4 din cartierul Dorobanţi. Primarul Toma susţine, însă, că zgomotul este doar un pic de vuiet, iar  dacă se închid geamurile nu se mai aude nimic.

Mai mult decât atât, edilul susţine că a comandat o expertiză care să arate nivelul de zgomot şi de poluare în zonă.

Buzoienii care locuiesc în zona PT4 se tem că la iarnă, când se va începe şi furnizarea căldurii zgomotul şi aşa greu de suportat, va deveni unul infernal. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!