Publicat la: 07.01.2019. 19:13 / 609 views

PRIMARUL TOMA, DESPRE NUMIREA LUI TACEA LA ECOGEN. AR PUTEA FI ÎN CONFLICT DE INTERESE

Primarul Constantin Toma a atras atenţia cu privire la confictul de interese în care se află fostul director al RAM. Constantin Tacea şi-a dat demisia din funcţia de director al Regiei şi a fost numit director la Ecogen, însă a rămas membru în consiliul de administrare al societăţii de termoficare.

taceaLa finalul anului 2018, Constantin Tacea a demisionat din funcţia de director al Regiei Autonome Municipale şi la scurt timp a fost numit director tehnic la Ecogen, societatea care furnizează agent termic către RAM. În tot acest timp, însă, a rămas membru al consiliului de administraţie al societăţii de termoficare, ceea ce îl face să se afle în conflict de interese.

Primarul Constantin Toma a vorbit şi despre situaţia în care se află societatea de termoficare, dar şi alte societăţi aflate în subordinea Primăriei.

Directorul Regiei Autonome Municipale Buzău, Constantin Tacea, a renunţat la funcţie în octombrie 2018. Locul de director a fost luat la scurt timp de Aurel Gubandru cu titlu de interimat. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!