Publicat la: 03.10.2017. 18:17 / 937 views

PRIMARUL MAI VREA UN MANDAT. CONSTANTIN TOMA A FĂCUT ANUNŢUL LA CAMPUS TV

Primarul Constantin Toma a anunţat că mai doreşte un mandat în fruntea Palatului Comunal. Declaraţia a fost făcută într-o emisiune la Campus TV. Edilul-şef susţine că nu poate realiza ceea ce şi-a propus doar pe perioada unui mandat, motiv pentru care va candida şi la alegerile locale viitoare.

primarPână acum, în apariţiile sale publice, primarul Constantin Toma a evitat să răspundă despre eventualitatea unei candidaturi pentru al doilea mandat. Dimpotrivă, edilul-şef a precizat că nu l-ar încânta să continue după primii patru ani în fruntea Palatului Comunal, date fiind numeroasele probleme cu care se confruntă şi a unei opoziţii din partea persoanelor care ar trebui să îl sprijine. Între timp, s-a decis. Mai doreşte încă un mandat. Anunţul l-a făcut în cadrul unei emisiuni, la Campus TV.

Pe 6 iunie, anul trecut, Constantin Toma a câştigat mandatul de primar cu aproape 42% din voturile exprimate de buzoieni. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!