Publicat la: 19.12.2017. 19:22 / 830 views

PRIMĂRIA SE BATE PENTRU FONDURI UE ÎN EDUCAŢIE. PROIECTE PENTRU INVESTIŢII ÎN LICEELE TEHNOLOGICE

scoala-profesionalaDe la începutul anului viitor, Primăria municipiului Buzău va fi nevoită, alături de directorii de şcoli şi licee să întocmească proiecte eligibile pentru a câştiga fonduri europene pentru dezvoltarea unităţilor de învăţământ. Va fi o concurenţă acerbă, mai ales pentru liceele tehnologice, capitol la care, pe Regiunea Sud-Est, suma disponibilă este de 3,8 milioane de euro.

Edilul-şef i-a convocat deja pe directorii de licee cu profil tehnic, discuţii la care au participat şi responsabilii din Inspectoratul Şcolar Judeţean. În primul rând, proiecţia bugetară se va axa pe investiţiile ce pot fi realizate din veniturile Primăriei.

Pentru costurile mai mari vor fi întocmite proiecte europene.

Municipalitatea a reuşit în acest an să facă demersurile pentru eficientizarea energetică, pe bani europeni, pentru trei unităţi de învăţământ din oraş.

Startul pentru bătălia accesării de fonduri europene pe noua axă prioritară începe pe 4 ianuarie. Primăria şi liceele tehnologice au la dispoziţie patru luni pentru a convinge că proiectele depuse sunt eligibile. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!