Publicat la: 29.01.2016. 20:33 / 3.721 views

PRIMĂRIA PROMITE ASFALT PE STRĂZILE NEASFALTATE DIN BUZĂU

AMENAJARIMai multe străzi din Buzău vor fi asfaltate în premieră în anul 2016. Printre priorităţile Urbis Serv figurează Izlazului, Viilor şi Şantierului. Se are în vedere refacerea unor străzi cu gropi precum Democraţiei dar şi crearea unor noi locuri de parcare.

Promisiuni pentru locatarii străzilor Viilor şi Izlazului că în 2016 se vor asfalta şi uliţele pe care au locuit până acum în municipiul Buzău.

Sunt anvizajate pentru asfaltare şi alte străzi precum Şantierului, Saturn linie, Plopilor şi Toamnei.

Pe agenda Urbis Serv figurează şi crearea mai multor locuri de parcare în cartierele Broşteni, Micro XIV şi Unirii Sud. Utilajele de la Urbis au deschis front de lucru în zona Spitu Haret – Armata a ÎI-a şi în Micro XIV.

Asfaltarea străzilor menţionate va începe la sfârşitul lunii martie când va fi pusă în funcţiune staţia de asfalt a Urbis Serv.

(Andrei Solomon)

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. Campus TV spune:

    strada despre care vorbiti dvs este saturn linie.

  2. Vasile spune:

    Strada Santierului este asfaltata de la un capat la altul. Pentru cei care nu stiu aceasta face legatura intre Cartierele Posta si Mihai Viteazul.
    Strada Santierului-linie nu este asfaltata si este cea paralela cu liniile de cale ferata, incepe sub podul Dragaica, pe partea cartierului Posta, si se termina la pasarela pietonala de peste liniile de cale ferata, de la intersectia b-lui 1 Decembrie 1918 cu strada Vulcani.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!