Publicat la: 31.10.2018. 19:04 / 2.011 views

PRIMĂRIA INVITĂ BUZOIENII LA TEATRU

În perioada 5-7 noiembrie, în Sala Maximilian din cadrul Casei de Cultură, proaspăt renovate, va avea loc Festivalul Teatrului Românesc „Chişinău pentru Buzău”. Buzoienii sunt aşteptaţi mâine, 1 noiembrie, la Casa de Cultură, pentru a-şi ridica invitaţiile gratuite puse la dispoziţie de Primăria Municipiului Buzău. Cele trei piese care vor fi puse în scenă se bucură de o distribuţie excepţională, iar organizatorii garantează o atmosferă de spectacol în adevăratul sens al cuvântului.

casa de cultura 2În perioada 5-7 noiembrie, la Sala Maximilian  din cadrul Casei de Cultură a Sindicatelor se va desfăşura Festivalul Teatrului Românesc „Chişinău pentru Buzău”, organizat de Primăria Municipiului Buzău şi de Teatrul Naţional Mihai Eminescu din Chişinău, special pentru iubitorii de teatru. Cele trei piese, “Steaua fără nume”, ”Balamucul Vesel” şi ”În ochii tăi fermecători”, se bucură de distribuţii excepţionale, iar buzoienii sunt aşteptaţi mâine, 1 noiembrie, de la orele 12.00, să îşi ridice de la Casa de Cultură invitaţiile gratuite puse la dispoziţie de Primăria Municipiului Buzău.

Cele trei mari producţii, “Steaua fără nume”, ”Balamucul Vesel” şi ”În ochii tăi fermecători” vor fi puse în scenă pe 5, 6, respectiv 7 noiembrie iar buzoienii sunt aşteptaţi să umple sala de spectacole.

Festivalul Teatrului Românesc Chişinău pentru Buzău este finanţat de Primăria Municipiului Buzău, fiind la prima ediţie şi va deschide şirul evenimentelor de anvergură ce vor avea loc la Sala Maximilian.

Cu ocazia Festivalului se va inaugura Sala Vladimir Maximilian, proaspăt renovată după o investiţie a unui om de afaceri care se ocupă cu organizarea de evenimente culturale.

Piesa “Steaua fără nume” de Mihai Sebastian se va pune în scenă luni, 5 noiembrie la orele 18.00.

Buzoienii care doresc informaţii cu privire la distribuirea invitaţiilor gratuite, o pot face apelând numărul de telefon 0799 77 11 99. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!