Publicat la: 16.11.2017. 19:24 / 938 views

PRIMĂRIA CUMPĂRĂ LOCUINŢE. LE VA DISTRIBUI CHIRIAŞILOR DE PE CUZA VODĂ

Decizie importantă a Primăriei Buzău. În următoarea perioadă, municipalitatea va achiziţiona de pe piaţa liberă 15 apartamente în care vor fi mutaţi actualii chiriaşi din casele de pe Cuza Vodă. Clădirile eliberate vor fi apoi renovate de către municipalitate şi vor avea o destinaţie nouă.

cuza voda cladiriPână în momentul în care va reuşi să construiască locuinţele sociale promise, Primăria Buzău a alocat bani pentru achiziţionarea a 15 apartamente în care vor fi mutaţi chiriaşii din imobilele de pe Cuza Vodă.  Casele din Centrul Vechi vor intra anul viitor în reparaţii capitale.

Clădirile de pe Cuza Vodă, ajunse într-o avansată stare de degradare, este obligatoriu a fi consolidate, astfel că Primăria va cumpăra de pe piaţa liberă apartamentele în care să îi mute pe chiriaşi.

Cetăţenii care au în proprietate imobile pe strada Cuza Vodă vor fi obligaţi să le renoveze, altfel riscă că plătească impozite mult mai mari decât restul locuitorilor municipiului Buzău. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!