Publicat la: 20.06.2017. 17:44 / 2.433 views

PRIMĂRIA CAUTĂ SOLUŢII PENTRU PERSOANELE CU HANDICAP ŞI ÎNSOŢITORI

Problema modului în care se acordă gratuitatea pe mijloacele Trans Bus pentru persoanele cu handicap şi însoţitorii lor nu şi-a găsit, încă, o rezolvare. Responsabilii Primăriei recunosc faptul că procedura identificată de Trans Bus este în detrimentul beneficiarilor care sunt chemaţi, lunar, să îşi ridice abonamente. Este şi motivul pentru care se va încerca o nouă modalitate de acordare a gratuităţii.

autobuzFaptul că persoanele cu handicap şi asistenţii personali ai acestora sunt puşi pe drumuri, lunar, pentru a-şi ridica abonamente gratuite de la Trans Bus, a devenit o problemă ce trebuie tratată la nivel înalt de către decidenţii din Palatul Comunal. Responsabilii Primăriei spun că s-a ajuns la această situaţie deoarece trebuie făcute decontări lunare către Trans Bus pentru beneficiarii care solicită gratuitate.

Cu toate acestea, oficialii din Palatul Comunal consideră că persoanele cu handicap şi însoţitorii lor nu trebuie puşi pe drumuri lunar, de aceea se va încerca identificarea unei variante prin care oamenii să nu mai fie nevoiţi să facă atâtea demersuri pentru a circula gratuit.

Asistenţii personali ai persoanelor cu handicap sunt nemulţumiţi că, prin noile reguli impuse de Trans Bus, le sunt încălcate drepturile, mai ales că ei deţin legitimaţii speciale, conferite prin lege, documente ce ar trebui recunoscute pe întreg teritoriul ţării. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!