Publicat la: 02.06.2020. 17:52 / 941 views

PRIMA ZI DE VIZITARE. MUZEUL JUDEȚEAN ȘI-A REDESCHIS PORȚILE PENTRU PUBLIC

Conform regulilor impuse de ordonanțele militare, Muzeul Județean Buzău a fost închis pentru public pentru o lungă perioadă de timp. Personalul și-a îndeplinit îndatoririle și în această perioadă, astfel că, începând de astăzi, muzeul și-a redeschis porțile pentru buzoieni. Tot de astăzi va putea fi vizitată și singura expoziție din țară deschisă de un muzeu în perioada stării de urgență.

muzeu 5 muzeu 3

După cum își anunțase vizitatorii, Muzeul Județean Buzău și-a redeschis astăzi larg porțile.

Încă de la intrare, vizitatorii vor trebui să respecte regulile impuse de guvernanți în această perioadă de pandemie.

Au fost marcate traseele tur-retur pentru vizitarea sălilor de expoziție permanente, în care nu pot intra în același timp decât maxim 3 persoane, plus custodele.

Muzeul Județean Buzău este singurul muzeu din țară care a reușit să deschidă o nouă expoziție, chiar în perioada stării de urgență și care poate fi vizitată începând de astăzi, 2 iunie.

Chiar dacă mănușile de unică folosință sunt obligatorii pentru toată lumea, pe holurile muzeului au fost amplasate și dozatoare cu dezinfectant pentru mâini.

Cu acordul președintelui CJ, Petre Emanoil Neagu, toți cei din ”linia întâi” – personal medical, polițiști, jandarmi, personal ISU și cadre militare – vor avea acces gratuit în sediile și colecțiile MJB până la sfârșitul lui 2020. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!