Publicat la: 03.08.2020. 18:42 / 371 views

PRIMA ZI CU SCĂDERI SEMNIFICATIVE. DOAR 12 CAZURI DE COVID, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

După mai bine de o lună în care raportările au fost cu o medie zilnică de 25 de cazuri noi de Covid, autoritățile buzoiene din sănătate anunță o scădere semnificativă a confirmărilor, în ultimele 24 de ore. Ieri, doar 12 persoane din județ au fost diagnosticate cu noul coronaviurs.

pacienti coronavirus 1Între timp, pentru că problema locurilor disponbile din unitățile medicale buzoiene nu a fost rezolvată, zeci de persoane depistate cu Covid au rămas în izolare la domiciliu. Alte câteva sute au dispusă măsura izolării sau a carantinei la domiciliu, având în vedere că au fost în contact cu persoane infectate sau au venit din zone de risc.

De la începutul pandemiei, la nivelul județului Buzău s-au înregistrat 1.376 de îmbolnăviri.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, 723 de persoane au fost declarate vindecate și externate, în timp ce, zilele trecute, numărul deceselor a ajuns la 39. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!