Publicat la: 14.01.2019. 19:10 / 633 views

PRIMA VICTORIE A ANULUI, PENTRU HANDBALISTELE DE LA GLORIA. BUZOIENCELE AU TRECUT IERI, DE CSM GALAŢI, CU 23 LA 18

La numai câteva zile după eşecul dramatic cu CSM Bucureşti, handbalistele buzoiene şi-au dat, cu brio, examenul maturităţii, în meciul cu CSM Galaţi. Oaspetele venite la Buzău să facă meciul vieţii nu au contat decât în prima repriză, la final Gloria impunându-se cu 23 la 18.

handbaliste victorieCine se aştepta ca handbalistele Gloriei să fi capotat psihic, după înfrângerea în ultima secundă, cu CSM Bucureşti, s-a înşelat. Buzoiencele au oferit, ieri, o prestaţie excelentă, celor două mii de spectatori prezenţi în Sala Sporturilor Romeo Iamadi. Deşi la distanţă de doar trei zile după meciul dramatic de la Bucureşti, elevele duo-ului Dumitru Muşi – Romeo Ilie n-au lăsat niciun moment impresia că pot pierde partida cu Galaţiul.

Meciul a fost unul echilibrat, până în minutul 22, când Gedroit le aducea pe buzoience în avantaj, pentru prima dată. Un avantaj pe care jucătoarele gazdă nu îl vor mai pierde până la finalul meciului. La pauză buzoiencele intrau cu scorul de 10-8. Repriza a doua s-a desfăşurat după un scenariu controlat în totalitate de Gloria, roş-albastrele nelăsând oaspetelor nicio şansă.

La final, jucătoarele buzoiene au mulţumit suporterilor, făcînd turul de onoare al sălii. Mai mult, câteva dintre handbaliste s-au alăturat corului format din aproape 2000 de spectatori.

Duminică, pentru Gloria urmează un examen la fel de dificil, în deplasare cu Brăila. Graţie victoriei de ieri, buzoiencele ocupă un meritoriu loc 6, cu 16 puncte, la 10 distanţă de prima formaţie aflată pe loc retrogradabil. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!