Publicat la: 05.10.2017. 18:17 / 884 views

PRIMA ŞEDINŢĂ, PRIMELE PROBLEME. DIRECTORII DE ŞCOLI, ÎN DISCUŢII CU ŞEFII EDUCAŢIEI

După videoconferinţa cu ministrul Educaţiei, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a discutat cu directorii unităţilor de învăţământ din judeţ. A fost prima şedinţă organizată de la începutul anului şcolar.  Directorii au ridicat mai multe probleme, în timp ce responsabilii ISJ le-au trasat câteva obiective.

sedinta directori 1După analiza făcută pe marginea rezultatelor din anul şcolar trecut, directorii unităţilor de învăţământ au sesizat câteva dintre problemele de început de an şcolar. Un aspect a fost cel legat de modificările Codului Muncii cu privire la obligaţia fiecărui bugetar de a activa la locul de muncă timp de 8 ore, lucru care a stârnit nemulţumiri printre profesori.

De asemenea, după acoperirea cu greutate a posturilor din şcolile din judeţ, ar putea să apară pe parcurs probleme în asigurarea orelor la anumite discipline sau chiar la educatori şi învăţători.

În baza planului de management întocmit de conducerea Inspectoratului Şcolar, directorii au fost sfătuiţi să ţină cont de obictivele asumate pentru următorii ani.

Şedinţa de astăzi cu directorii de şcoli a fost prima convocată de la începutul anului şcolar. Întâlnirea ar fi trebuit să aibă loc săptămâna trecută, însă, din cauza schimbărilor de la vârful I.S.J., fusese amanată. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!