Publicat la: 27.03.2020. 18:55 / 433 views

PRIMA ȘEDINȚĂ ONLINE. ALEȘII MUNICIPALI VOR VOTA DE LA DISTANȚĂ

Următoarea ședință a Consiliului Local Municipal, convocată pe 30 martie, la ora 14, se va desfășura conform noilor reglementări generate de starea de urgență din România.

sedinta consiliu localDe ceva vreme, ședințele CLM au început să fie transmise live și să fie înregistrate audio și video de o firmă specializată.

Aceeași societate va asigura și conectarea on line, în sistem de videoconferință, a tuturor consilierilor municipali, care vor vota proiectele de hotărâri înscrise pe ordinea de zi.

Pe ordinea de zi a ședinței CLM de lunea viitoare va fi introdus în mod suplimentar și un proiect de hotărâre privind validarea deciziilor Comitetului Local pentru Situații de Urgență în legătură cu plata indemnizației pentru hrana alocată izolaților. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!